Не, Кели Озбърн не си е правила пластични операции

Дъщерята на Ози е категорична

eva.bg 26 May 2021

Снимка: getty images, instagram

Кели Озбърн публично отрече слуховете, че си е правила пластични операции на лицето. 36-годишната дъщеря на Ози Озбърн бе позната на всички ни като пухкаво и симпатично дете, но още преди години успя да свали излишните килограми и вече е с перфектна фигура.

Тя свали над 30 килограма и многократно е разказвала как го е постигнала. Не, няма нищо нечувано и изненадващо: упражнения, диета и... операция на стомаха. Както и един малък трик, за да се пребори с неустоимото желание да хапне нещо сладко. Според Кели Озбърн номерът е в канелата. „Опитайте се да ядете повече канела, тя парира желанието за сладко“, разкри дъщерята на Ози, на която не е чужд и йо-йо ефектът от крайните мерки за отслабване.

Сега обаче на дневен ред са не толкова килограмите, колкото очевидните промени в лицето й. Да, на новите снимки, които самата Кели си пуска в Инстаграм, е наистина неузнаваема. И нямаше как да не се появят много коментари и слухове относно евентуални пластични интервенции.

Тя обаче е категорична: няма такова нещо!

„Нека прекратим тези глупави слухове!!! Не може ли просто да сте щастливи за мен? Не, не съм си правила никаква пластична операция. Не съм си правила нищо на лицето, освен няколко инжекции на устните, на челюстта и на челото. Не лъжа и ви благодаря за комплиментите“, казва във видео коментар в профила си тя.

Вижте я преди и сега в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР