/ снимка: Guliver/Getty Images
68-годишната Шарън Озбърн призна в предаването The Talk, че преди четири години искала да се самоубие. Съпругата на Ози Озбърн не уточни какво я е подтикнало към такива мисли и се ограничи само с общи приказки.

„Исках да направя това не за привличане на вниманието. Просто не можех повече да издържам на всичко това”, сподели Шарън.

Тя обаче се обърнала за психологическа помощ. Срещнала две момичета, чийто случай я накарал да промени плановете си и да проумее, че самоубийството не е изход.

„Те ми казаха са взимали наркотици и са пиели. Техните майки се самоубили. И това така срутило живота им, че те не могли да се справят. Това ме потресе. В никакъв случай не смятам да причинявам подобно нещо на семейството, на децата си. И това ме шокира, сякаш ток ме прониза и изведнъж всичко си застана на място. Виж тези две момичета. Ако аз направя това, на тяхното място могат да се окажат моите деца”, изповяда се Шарън.

Трябва да се отбележи, че мисли за самоубийство у нея са възниквали неведнъж. През 2019 година тя призна, че три пъти опитвала да се самоубие. Озбърн сподели и за дългогодишната си борба срещу депресията. Освен това тя е имала и други здравословни проблеми. През 2002 г. й диагностицирали рак на дебелото черво. В крайна сметка се справила с този недъг.

Това не е първото гръмко откровение на Шарън напоследък. Преди няколко седмици тя разказа за сексуалния живот с Ози Озбърн, който е известен като хиперактивен в това отношение. Като цяло сексът намалял. По-рано правели секс три пъти на ден, но сега примерно два пъти седмично, което е нормално за едни дълги-дълги отношения, каза Шарън.

Озбърн сподели също как се променя интимния живот с възрастта. „Когато имате връзка, в нея има възходи и падения. Сексът се променя, но работата не е само в секса, а и в близостта. Въпросът е в това да бъдеш с човека, когото обличаш. Това е топлина. Това е уважение. Това е чувство на любов и комфорт, така че онези пеперудки в стомаха ти се превръщат в чувство на хармония”, призна Озбърн.

Шарън и Ози се ожениха през 1982 година Те имат три деца: дъщерите Еми и Кели и синът Джак
БГНЕС