Ози Озбърн отлага всичките си концертни дати през 2019 г.

Ози Озбърн

© Associated Press

Ози Озбърн

Рок звездата от Бирмингам Ози Озбърн обяви, че отлага всички си концертни дати през 2019 г., след като падане в дома му в Лос Анджелис е влошило негова стара рана, предаде Би Би Си.
70-годишният изпълнител и бивш вокал на "Блек Сабат" ще остане под лекарско наблюдение в Лос Анджелис, докато се "възстановява от травма, причинена по време на лечението му от пневмония".


В края на януари бе обявено, че Озбърн отлага европейското си турне No More Tours 2 заради заболяване и първоначалният план бе да пренасрочи нови дати за него през септември тази година.


През февруари той бе приет в болница заради усложнения от грип.




Според последните новини датите от турнето ще бъдат изцяло отложени за 2020 г..


Това е един от последните от серия сериозни здравословни проблеми за рокера, който, по думите на съпругата му Шарън спрял да диша и сърцето му спряло да бие за известно време след катастрофа с четириколесен мотор през 2003 г..


Във Фейсбук той написа: "Не мога да повярвам, че трябва да отложа още дати от турнето си. Думите не могат да опишат колко съм разстроен, ядосан и депресиран, че не съм способен да направя турнето си сега." В изявлението той допълва, че е благодарен за подкрепата на семейството, групата, приятелите и феновете си.


"Знаейте само, че всеки ден съм все по-добре.... Ще се възстановя напълно... Ще довърша турнето си... ЩЕ се върна!", казва още Озбърн.

Ключови думи към статията: