Автор
Woman.bg

Звезди, които съжаляват за пластичните си операции (част 2)

Днес ще ви представим още няколко звезди, които съжаляват, че са легнали под ножа.

Първа част на материала ни за дамите, които не одобряват естетичните си корекции можете да видите тук.

Първата от тях е Шарън Озбърн

Съпругата на Ози Озбърн споделя: „една сутрин след като се събудих видях, че една от гърдите ми бе по-увиснала ... Позачудих се и реших, че това не е добре. Отидох при пластичния си хирург и тя ми каза, че единият ми имплант се е спукал.”

Лекарката на Шарън дори й споделила, че течността от импланта е достигнала стената на стомаха й. Ако се питате какво е изпитала г-жа Озбърн след операцията, ето го и отговора: „Вече не се чувствах сякаш имам водно легло върху гръдния си кош”.

Денис Ричардс

Бившата съпруга на Чарли Шийн неведнъж е споделяла с медиите, че съжалява за уголемяването на бюста си, което е предприела твърде млада.

„Когато бях на 19 г. за пръв път си направих пластична операция на гърдите, иска ми се да тогава да имах достатъчно самочувствие, за да не го направя. Това е и нещо, което искам да поощря у дъщерите си, да оценяват телата си и да имат самочувствие. В момента се чувствам по-добре в кожата си, отколкото когато бях на 20 г. Самочувствието е едно от най-секси качествата, което една жена може да притежава”.

Това не е първият път, в който Ричардс говори за своите импланти. Преди време тя сподели пред сп. Us Weekly: „Когато бях на 19, лекар ми сложи по-големи импланти, отколкото бях пожелала. Толкова много бързах да си ги сложа, че не проучих доктора си. Мислех, че просто защото е пластичен хирург, той е добър. Човек трябва да бъде адвокат на собственото си тяло и да попита правилните въпроси”.

Джени Макарти

Пътят към големите гърди за Джени Макарти също е трънлив. Та също си прави първата операция за уголемяване на бюста едва на 19 г. „От тогава насам не съм ги премахвала напълно, но съм ги махала и подменяла с други защото не можех да вляза в нормален размер дрехи. Трябваше да си купувам рокли в по-голям размер от моя и след това да ги преправям, затова реших да смаля гърдите си. Те се смъкнаха малко, затова всичко има и предимства, и недостатъци. Но в момента се чувствам по-добре в дрехите си”.