Ози Озбърн се извини, че от година и половина пие и взима наркотици

Ози Озбърн на снимка в официалния му профил във "Фейсбук"

© facebook.com/ozzyosbourne

Ози Озбърн на снимка в официалния му профил във "Фейсбук"

Вокалистът на "Блек Сабат" (Black Sabbath) Ози Озбърн се извини на семейството си за това, че през последната година и половина пие алкохол и взима наркотици. Това стана чрез съобщение във "Фейсбук" профила на известния изпълнител, където той отрече и слуховете, че със съпругата му Шарън ще се развеждат.


Изказванията на британската знаменитост в социалната мрежа бяха предизвикани от серия от спекулации в медиите относно това, че двамата с Шарън се разделят след 30 години брак и живеят отделно. 


64-годишният Озбърн пише: "Само, за да изясна нещата директно, с Шарън не се развеждаме. Просто се опитвам да бъда по-добра личност."




Той започва с това, че през последната година и половина е пил и е взимал наркотици, както и че се е държал зле с хората, които най-много обича - семейството си. "Въпреки това сега съм щастлив да кажа, че от 44 дни съм трезвен", допълва музикантът.


След това се извинява на семейството си, приятелите си, колегите си от групата и на феновете за своето "ненормално поведение" през този период.


Озбърн, който е известен като фронтмен на хеви метъл групата "Блек Сабат" отдавна говори за борбата си с наркотиците и алкохола, заради което на няколко пъти влиза и в клиники за лечение на зависимости. 


Двамата с 60-годишната му съпруга са една от най-популярните двойки в Холивуд след участието им в телевизионното риалити предаване The Osbournes заедно с двете им деца Джак и Кели, в което зрителите имаха възможност да видят какво се случва в дома на семейството в Бевърли Хилс. 


В началото на 2013 "Блек Сабат" обявиха, че новият им албум ще носи заглавието "13". Това ще бъде първи запис на формацията, записан заедно от оригиналните членове на "Блек Сабат" Ози Озбърн, Томи Айоми и Гизър Бътлър, от Never Say Die! от 1978 г. насам. Очаква се той да излезе на пазара през юни тази година. 


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията: