Ози Озбърн – потомък на неандерталци

Бил кръвно свързан и с най-големия американски престъпник на 19 в.
Обновена: 25 окт 2010 14:21 | 25 окт 2010 14:16, Елка Василева
28
Ози Озбърн – потомък на неандерталци
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Американски учени изследваха кръвни проби, взети от рок музиканта Ози Озбърн и съставиха неговата генетична карта, пише The Daily Mail.

Установено е, че бившият лидер на Black Sabbath е потомък на неандерталци и на древни римляни, загинали при изригването на вулкана Везувий на 24 август 79 г.

Освен това има и доказателства, че музикантът е далечен роднина на руския император Николай ІІ и на британския крал Джордж І. А също е кръвно свързан и с известния американски престъпник от 19 век Джеси Джеймс.

Коментирайки резултатите от работата на учените, Ози Озбърн заяви, че те до голяма степен не са изненадващи. Намеквайки за изпълненията си след употреба на алкохол и наркотици, музикантът се пошегува, че за сродството му с неандерталците отдавна знаят съпругата му Шарън и полицаите в много страни.

Специалистите са проучили и феномена на дълголетието на Озбърн, който и самия себе си многократно е наричал „медицинско чудо“.

По думите на музиканта той няма разумно обяснение за причините да е все още жив.

Изследователите са констатирали, че Озбърн е много по-издръжлив от средностатистическия човек, а възможностите на неговия организъм да се справя с последиците от употребата на алкохол и наркотици превъзхождат средните показатели.

В момента Ози Озбърн се старае да живее здравословно под наблюдението на лекари и съпругата си. Преди години музикантът можеше да изпие по четири бутилки коняк на ден и едновременно с алкохола приемаше наркотици, пише Lenta.ru.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Ози Озбърн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
вергил преди 13 години
в неговия род предците му яко са пиели.Докато аз ако изпия двеста грама концентрат и на другия ден съм много зле.Но дядовците ми изобщо не пиеха алкохол,а баща ми умерено-по една-две бири.Но колкото и някой да държи на пиене,рано или късно това се отразява на организма.
25
0
 
1
 
! Отговори
вергил преди 13 години
Общо взето не се учудвам че има родствена връзка с английския крал и руския цар,защото европейците произхождаме от общи прародители.Колкото до издръжливостта му на пиене-това лесно се обяснява с ензимите,които разграждат алкохола.И е генетично обусловено-ако предците са му упротребявали много алкохол,органзима им е свикнал да произвежда повече ензими,които да разграждат алкохола.И това се е предало в поколението.Аз имам колега който изпива по над литър концентрат без проблем.Но в неговия род
24
0
 
4
 
! Отговори
Кор преди 13 години
Ози е чичо на Софи Маринова, искам до отбележа...но е и твърде вероятно да има нещо с македонците...
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
виж си ниедерталците пич
22
1
 
20
 
! Отговори
Жо преди 13 години
ОЗИ- ПОТОМЪКЪТ НА НЕАНДЕРТАЛЦИ, които после станали древни римляни от Неапол. Лавата на вулканът Везувий ги мумифицирала, но след време от тях се пръкнали Николай, на Джордж и Джеси Джеймс. Те пък, дали семка за появата на Безсмъртния Ози. Това разбрах от статията, щото съм ***. Хайде сега някой отворко да ми обясни, защо Ози няма нищо общо с австралопитеците, с китайската династия Мин /известна от кръстословиците/ и със Снежния човек Йети.
21
1
 
9
 
! Отговори
EMIGRANT преди 13 години
TOZI SAMO NE E BRAT NA OBAMA !
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди години музикантът можеше да изпие по четири бутилки коняк на ден и едновременно с алкохола приемаше наркотици+++Тоя е безсмъртен ! :)))
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поредната реклама за ОЗи. Евалата му правя за музиката му но това е поредната *** измислица на журналята.
18
0
 
31
 
! Отговори
Алис Купър преди 13 години
Ози, спри този здравословен живот, че ще пукнеш.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Което значи че царете са ниедерталци.Хахахахаха
16
2
 
7
 
! Отговори
AAA преди 13 години
TOBA E KOCTOB !
15
14
 
4
 
! Отговори
Ozzy преди 13 години
Извинявай, ама кой беше тоя Рони Дио?
14
0
 
9
 
! Отговори
изумен преди 13 години
Няма открити неандерталци, понеже Ози е избил всички други, за да остане Единственият. Елементарно, Уотсън!
13
1
 
9
 
! Отговори
Ролинг Стоун преди 13 години
Само малоумвн комплексар може да каже такова нещо...
12
0
 
11
 
! Отговори
Iveln преди 13 години
До 12: В автобиографичната си книга Ози твърди, че е опитвал хероин само веднъж и за щастие не му е харесало. Така, че моля те не прави такива заключителни изказвания.
11
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голямо медицинско чудо - дърт наркоман, съсухрен и мумифициран от хероина.
10
8
 
11
 
! Отговори
Росито преди 13 години
Озиииииии,обичам те ти си моя Бог ще си кръстя синчето ми на теб
9
0
 
17
 
! Отговори
мелодия преди 13 години
В една от баладите си той пее *---Понякога ми е трудно да се държа за мечтите си---* ------Нашите балади сигурно биха били още по-тъжни,защото ние вече май и мечти нямаме---- Що се отнася до Ози Озбърн - фотографите не биха ли могли да ни го представят в малко по-ведри нюанси
8
0
 
22
 
! Отговори
Рок фен преди 13 години
Това съвсем не е лишено от основания твърдение... Съдейки, обаче по външния вид на Ози, и по пословичната му издръжливост. А, има и хипотези, че неандерталците изглежда все пак са успели да се смесят със кроманьонците, намерени са скелети с белези и на двата вида... В чист вид, обаче неандерталецът е изчезнал... Ако са успели точно в Ози да намерят неандерталска ДНК, това е най-големия бум на науката за последните 100 и повече години.
7
3
 
17
 
! Отговори
Оле преди 13 години
Как че нямало неандерталци още? Не прочете ли, че Ози бил много дълголетен? Сигурно е на около 30 хиляди.