Last news in Fakti

4 Ноември, 2014 17:06 1 631 1

Шарън Озбърн призна, че от 16 години се бори с тежка депресия

  • шарън озбърн-
  • ози озбърн-
  • депресия

Съпругата на Ози Озбърн имаше проблеми със собственото си здраве и с наркотичната зависимост на рокаджията

Шарън Озбърн призна, че от 16 години води тежка борба с депресията, съобщи „Мирър“. Съпругата на рок легендата Ози Озбърн гостува в телевизионното шоу „The Talk”, където заяви, че от 16 години взима медикаменти, за да е психически стабилна.

„Никога не са ме питали за това. Някои дни са добри, но има и такива, в които просто искаш да си останеш в леглото и да не правиш нищо друго, освен да гниеш“, каза тя.

Състоянието на Шарън се задълбочило и покрай борбата й с рака през последните години. През 2012 г. тя претърпя двойна мастектомия заради повишена генетична обремененост с рак на гърдата. През 2002 г. тя се пребори и с рак на дебелото черво.

През годините някогашната риалити звезда трябваше да се справя и с проблемите на своя съпруг, който периодично страдаше от наркотична и алкохолна зависимост. Преди година тя и Ози отново изживяха трус в отношенията си, след като се разбра, че вокалистът на легендарните Black Sabbath се е върнал към наркотиците за период от година и половина. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостът

    0 0 Отговор
    Нема как да бъде по друг начин, с такъв като Ози ....
    Слушах го кога бех на 13-14 г.... а той си продължава в същия стил