IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ози става вегетарианец

26 октомври 2011 12 57

Ози спирал месото, докато жена му се научи да готви

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ози Озбърн  отказал месото. Рок музикантът минал на вегетарианска диета, за да подобри здравето си. Идеята му хрумнала миналата седмица, когато гледал документален филм, който разкривал ползите от този начин на живот.

„Асистентите ми ми показаха видео с името „Прасета и ножове" или нещо подобно с рязане на месо и млечни продукти и аз си помислих: Ще опитам!", споделил Ози.

Озбърн би убеден, че отказът от животински продукти вече му давал шанс за нов живот и щял да се чувства по-добре по време на турне.

„Всъщност се чувствам доста добре. Като цяло си хапвам добре и това е причината да откажа месото и други неща. Когато си на път, хващаш първото, което ти падне и обикновено това са някакви хамбургери и други подобни храни...те са навсякъде и трябва да сложа някаква граница.

Не казвам, че завинаги ще остана вегетарианец. Може да се върна към месото, когато съпругата ми се научи да готви...което е равносилно на никога", заявил с чувство за хумор Ози.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари